28 de juny 2010

Agraïment



Molt bona tarda, Rosa, Carme i resta de gent de la TRACA

Us escric en nom de les 4 persones que vam gaudir del premi d'una estada de cap de setmana a la casa de Cal Conrad, premi que li va tocar a la meva companya, la Marina, al passat Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC) celebrat a Barcelona a l'abril. El premi el vam gaudir amb molt de gust el cap de setmana passat (18-20 de juny).

Dir-vos que hem pogut comprovar personalment la vostra feina ben feta i que no volíem deixar d'agraïr-vos-ho. Les atencions per la vostra part han estat innombrables en tot moment, des del primer instant en que ens vau comunicar que havíem estat els guanyadors del premi fins l'hora de marxar de la casa. Petits detalls que us honoren i que us posicionen en un nivell molt competitiu en aquest món tan complicat de l'anomenat "turisme rural". Ho dic amb coneixement de causa perquè jo personalment he estat assessorant diferents projectes de turisme rural al Pirineu aragonès i a Nicaragua.

Per aquest motiu i pel sentiment de deute que tenim amb vosaltres vull que sabeu que resto a la vostra disposició per allò que penseu que us pugui ajudar en alguna ocasió sempre en la mida de les meves possibilitats i de la meva disponibilitat de temps, evidentment.

Agraïnt de nou totes les vostres atencions i felicitant-vos per la vostra feina rebeu una cordial salutació

Alberto (en nom també de la Marina, la Vanessa i el Raül)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada