10 de juny 2010

Jornada d'informació sobre la categorització de les cases rurales


La sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Camp va acollir aquest dilluns 7 de juny una sessió informativa per part dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya sobre la categorització per espigues de les cases rurals. A la sessió hi van assistir una vintena de membres de l’associació TRACA.

La Generalitat ha decidit posar en marxa properament la categorització dels establiments rurals de Catalunya amb la col·laboració de les federacions RuralCAt i ConcaTUR, que serà voluntària per part dels allotjaments rurals, però els donarà un signe distintiu com als hotels. Es tracta d’obtenir d’1 a 5 espigues que valoraran el servei i la qualitat de l’equipament.

La cap de secció de Turisme dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitats i Empresa, Anna Vives, va explicar als propietaris de cases rurals de l’Alt Camp aquest nou sistema. Posteriorment, la TRACA va explicar el qüestionari d’autoavaluació que implantarà entre els seus associats.

A Catalunya hi ha uns 2.000 equipaments rurals dels quals una quarantena estan a l’Alt Camp. Amb la categorització es pretén internacionalitzar aquest tipus d’allotjament turístic que actualment tenen un mercat eminentment nacional.

Veure El Vallenc el 8 de juny de 2010

1 comentari:

  1. Qui ha fet els deures ? Heu acabat de fer la proba ? i com ha sortit ?

    ResponElimina