14 de des. 2011

La Traca va participar a la Fira de Santa Llúcia de Santes Creus

Aquest passat cap de setmana la Traca va participar a la XVII Fira de Santa Llúcia de Santes Creus amb un mostrador informatiu on varem sortejar 3 estades als nostres allotjaments associats.  
Els tres premis consisteixen en un cap de setmana per a 6 persones a Casa Pont de Vila-rodona, una nit amb esmorzar per a dos persones a Rural Jordà de Rodonyà i un nit amb esmorzar per a dos persones a Les Torres de Selma. Just avui ens em posat en contacte amb els guanyadors per gestionar els premis.

El dissabte tot i la trobada de col·leccionistes de plaques de cava va ser un dia molt tranquil. El diumenge en canvi la plaça de Santes Creus va ser envaïda per una munió de gegants i nans de tot el Camp de Tarragona que varen giravoltar per tot el poble. La nostra caixa de les butlletes es va anar omplint fins a les quasi 150. A cada persona que ens omplia la butlleta li regalàvem una Guia dels allotjaments de la Traca i una Guia del País del Calçot. Tot i que la majoria de la gent venia de pobles propers, la majoria varen queda- se molt sorpresos de la quantitat i qualitat dels allotjaments rurals del Alt Camp.
Considerem que ha estat una experiència molt positiva i esperem que el proper any ens tornin a convidar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada