8 de maig 2012

L’Alt Camp a l’Assamblea anual del Grupo Europa Viajes

Del 13 al 15 d'abril es va portar a terme a l’Hotel Marvel de Coma-ruga l’assemblea anual d’Europa Viajes, a la qual van assistir uns 220 propietaris d’agències de viatges de l’Estat espanyol, Andorra i Portugal.

En el marc d’aquesta assemblea, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona va organitzar un taller obert a tots els patronats, oficines de turisme, entitats i/o empreses turístiques de la Costa Daurada per tal de donar a conèixer als assistents les diferents destinacions turístiques. Per aquest motiu i d’acord amb el Programa d’Acció Comarcal (PAC), que pretén, entre d’altres aspectes, millorar la presència de l’oferta comarcal en les accions i elements promocionals de la Costa Daurada, el Servei de Turisme de l’Alt Camp hi va ser present. A més, tenint en compte que la zona interior és el tret diferenciador de qualsevol destinació de costa, l’Alt Camp i la Ruta del Cister hi tenen un paper clau.

Durant el taller, que va adoptar un format de fira i va estar obert de les 11.30 a les 13.30h i de les 17.30 a les19.30h, es va compartir taulell amb la Conca de Barberà per promocionar conjuntament l’oferta turística de la Ruta del Cister. A més a més, com a material promocional de la comarca, es va mostrar la nova guia Alt Camp. Natura i patrimoni, material de Valls, material de TRACA, l’associació de turisme rural de la comarca
i material de difusió dels principals recursos turístics de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada